Dravska 57 Podravske Sesvete, Hrvatska

Zašto PVC?

NOVO U HRVATSKOJ
1
1

VRHUNSKI NJEMAČKI PVC PROFIL ALUPLAST ENERGETO POWERDUR 5000 i ALUPLAST ENERGETO POWERDUR 8000

20% bolja čvrstoća i 25 % bolji koeficijent toplinske provodljivosti profila.

Profili s 5 i 6 komora, dubinom ugradnje 85 mm, s 3 sloja brtvene gume i troslojnim staklom do 50 mm i koeficijentom Ug = 0,5 W/km2. Naša stolarija postiže vrijednosti niskoenergetskih te pasivnih kuća i stanova. U ponudi imamo profile u svim bojama i kombinacijama boja (vanjska strana u jednoj boji, a unutarnja u drugoj).

Nudimo: vrata, prozore, klizne stijene, rolete, komarnike, sjenila, venecijanere, zatvaranje lođa i balkona…

PVC - Ekološki proizvod

PVC stolarija je u potpunosti ekološki proizvod jer se u cijelosti može reciklirati. Kada se jednom postavi ne zahtjeva nikakva dodatna ulaganja ili troškove održavanja. Iznimno je otporna na vanjske utjecaje (kiša, sunce, snijeg) te je nezapaljiva što je čini izuzetno sigurnim materijalom u gradnji. Jednostavna je za održavanje i čišćenje što je važno za sve one koji ne žele ili ne mogu odvojiti više vremena za takve poslove.

Izolacija

Osim toga, također je vrhunska zvučna i toplinska izolacija. Zbog svoje strukture koja je sastavljena od više komora omogućena je apsorpcija zvučnih valova, a zahvaljujući okviru i brtvama postiže se savršena nepropusnost topline zimi, odnosno hladnoće ljeti. Pored toga što pruža osjećaj udobnosti, pvc stolarija štedi energiju koja je potrebna za hlađenje ili grijanje Vašeg životnog prostora. Slike ispod prikazuju toplinski gubitak prije i poslje ugradnje plastične stolarije.

Pvc stolarija zadovoljava i najstrože estetske kriterije. Zahvaljujući velikom izboru profila i boja može se uklopiti u gotovo svaki projekt gradnje ili obnove.